FLENNOR
ребрасти, канални, клинести каиши, греачи, брисачи, спони, јабучици, стабилизатори, рамења, чаури, лежишта, затегачи
00 300 #000000#FFFFFF
Coram
лежишта, затегачи, друг лежишта
00 300 #000000#FFFFFF
Guttmann - Metelli
цилиндри и пумпи за кочници, пумпи за кумплуг, дискови, добоши
00 300 #000000#FFFFFF
IMPERGOM
манжетни за зглоб, полуосовина, летва, чаура за заден и преден трап,закачки за ауспух
00 300 #000000#FFFFFF
ABRO - WD-40 Original
високо квалитетна козметика за автомобили
00 300 #000000#FFFFFF
За Никосан - ЈЗ
НИКОСАН-ЈЗ е фирма чија основна дејност е увоз и дистрибуција на резервни делови за автомобили од Германија, Италија, Словенија, Велика Британија и САД, како и продажба на високо квалитетни авто делови за сите видови автомобили од брендови кои се нивни директни производители.
ПРОИЗВОДИ
-ФЛЕНОР од Германија
-КОРАМ од Италија
-ГУТМАН од Италија
-СТОПЕР од Италија
-ПЕРСЕА од Италија
-ИМПЕРГОМ од Италија
-ТДС од Италија
-ЛЕБ од Италија
-ПТЗ од Словенија
-АВЕЛ од Словенија
-WD-40 оригинал од Велика Британија
-АБРО САД
Lukas - Англија
Контакт
Никосан-ЈЗ
Тел:02/26 27 340
Тел-факс: 02/26 40 016
Моб: 071/212-052
Адреса: ул. Хо ШИ Мин бр.220-б (спроти бензинската пумпа на Макпетрол)
Бутел 1, 1000, Скопје