информативни прашања

често поставувани прашања

Дали ги имате сите делови и производи на вашата веб-страница?

Нашиот асортиман е огромен и имаме повеќе од 7.000 производи на лагер. Сите производи не се изложени на нашата веб продавница, доколку не го најдете делот кој ви треба ве молиме, јавете ни се или пишете ни:

phone-call (3) +389 2 262 7340
phone-call (3) +389 71 212 052
Како може да вратам купен дел или производ?

Производите може да ги вратите директно кај нас во продавница со приложена сметка во рок од 15 дена, или преку карго услугата. Пред да ги вратите контактирајте не за повеќе насоки.

Дали ги надополнувате залихите на продуктите на кои пишува“нема на залиха?”

Да, секогаш го надополнуваме нашиот лагер или залиха.

Каде доставувате?

Доставата се врши низ цела Македонија.

Информации за Никосан - ЈЗ

контактирајте не за повеќе прашања и информации