Stopper

СТОППЕР – Stopper, Италија: диск плочки и гуртни за сите типови на возила

Stopper-gurtni-kocnici-nikosan-jz Stopper-gurtni-kocnici-nikosan-jz Stopper-gurtni-kocnici-nikosan-jz