IMPERGOM

ИМПЕРГОМ, IMPERGOM е италијанска компанија која е специјализирана за прозиводство на:

манжетни за зглоб,

полуосовина,

летва,

чаура за заден и преден трап,

закачки за ауспух

impergom  impergom  impergom