ABRO

АБРО –ABRO e реномирана фирма од САД која нуди високо квалитетна козметика за автомобили:

-средства за перење мотор

-разни видови на адитиви за мотор, менувач, дизни,

-шлајф пасти

-двокомпонентен лепак

-силиконски лепак

-лепак за дихтунзи

-лепак за ладилник и др.

WD-40-original-ABRO ABRO-nikosan-jz