ФЛЕННОР Flennor

ФЛЕННОР  – Flennor – е германски бренд кој во својата палета на производи вклучува: ребрасти, канални, клинести каиши, греачи, брисачи, спони, јабучици, стабилизатори, рамења, чаури, лежишта, затегачи

flennor-nikosan-jz  flennor-nikosan-jz  flennor-nikosan-jz

flennor-nikosan-jz